Wie zijn wij

Een oer-Nederlands familiebedrijf, met wortels in Alphen aan den Rijn. Huisartsen kennen ons en onze onderzoeksbanken al sinds 1970. Toen ontwikkelden we samen met het Nederlands Huisartsen Genootschap de allereerste Mini Multo, ook wel bekend als de NHG-onderzoeksbank. Inmiddels heeft onze behandelbank een prominente plek verworven in vrijwel iedere huisartsenpraktijk. Sterker nog: wij durven te stellen dat iedere Nederlander tijdens een doktersbezoek wel eens op een Habru-bank heeft gelegen. Bijzonder toch?

Behandeltafels die blijven
Ook in de rest van de medische sector, de uitvaartbranche en de cosmetische wereld doet onze naam steeds meer belletjes rinkelen. Zo timmeren we aan de weg met onze behandelbanken, die we steeds verder door ontwikkelen. Met ons werk willen we laten zien dat optimaal comfort voor patiënt én professional hand in hand gaat met het gebruik van duurzame materialen.

De mensen achter Habru Medische Onderzoeksbanken
De naam Habru komt van oprichter Hans de Bruin. In 2005 nam Patrick van Rooij het stokje over als directeur. Hij wordt bijgestaan door een team van gedreven professionals. Een van hen is Minne van de Vlugt, die de plaatsingen en het onderhoud verzorgt en dus voor veel klanten het vertrouwde Habru-gezicht is.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!