De behandelbank voor de verloskundige praktijk, de MME-2D

 

De Mini Multo Electric 2 Delig is een comfortabele, degelijke en betrouwbare onderzoeksbank in een ideale combinatie. Een professionele uitstraling die niets te wensen overlaat.

 

Een onderzoeksbank die verrassend veel comfort biedt door de lange rug en het 5 cm dikke koudschuim. Ideaal wanneer de patiënt ook wel eens langer op een onderzoeksbank moet plaats nemen. De brede bank (70 cm) in combinatie met de 5 cm dikke koudschuim geeft de patiënt de comfort die nodig is om zich relaxt te voelen.

U kunt ook kiezen voor kniesteunhouders waarmee u de onderzoeksbank ook voor gynaecologische behandeling kunt gebruiken. Een lange rugsteunverstelling is naar gelang uw voorkeur te verstellen door middel van een elektromotor of een snelle gasveer. Uiteraard kunt u, door de standaard aanwezige papierrolhouders, een papierrol plaatsen. Een handbediening wordt standaard bijgeleverd maar heeft u de voorkeur voor een voetbediening dan is die optioneel ook mogelijk.

Advertentie Tijdschrift voor de Verloskundige KNOV

Verloskundige behandelbankActie voor de verloskundige

Speciaal voor de lezers van het blad voor de verloskundigen van het KNOV hebben wij een actie. Bij aankoop van een MME-2D behandelbank krijgt u het hoofdkussen in dezelfde kleur als de bank voor € 77,50 (ipv € 155). Deze geldt van 16 maart tot 16 mei 2023.

Vraag ons via een email bericht een vrijblijvende offerte aan en geeft de code “ActieKNOV2023” aan ons door.

Verloskundige behandelbank
Naar de productpagina