Mini Multo MMEL

De Mini Multo Electric met Lade is een degelijke en betrouwbare alleskunner met opvallend veel opbergruimte die de hoge verwachtingen meer dan waarmaakt.

Met recht een alleskunner want alle denkbare behandelingen zijn op deze onderzoeksbank te realiseren. Liggend, zittend of gynaecologisch houding alles is mogelijk met deze onderzoeksbank. Gecombineerd met een ruime lade waar verbazingwekkend veel in kan, is deze onderzoeksbank een ideale oplossing om klein materiaal snel bij de hand te hebben. Met de optionele extra lade heeft u zelfs geen sta-in-de-weg ladeblok meer nodig. Uiteraard is ook deze bank breed genoeg (7O cm) om genoeg comfort aan uw patiënt te bieden.

De lange of korte rug kan naar gelang uw voorkeur uitgerust worden met een elektrische verstelling of snelle gasveerbediening. U kunt eenvoudig de
voetsteunen uitschuiven als het voetendeel neergeklapt is of u gebruikt deze ter ondersteuning wanneer u de bank in zijn volle lengte nodig heeft. Met de optionele kniesteunhouders kunt u ook gebruikmaken van de traditionele gynaecologische kniesteunen.

Standaard model: 
Poot of wielsysteem
Papierrolhouder (60 cm)
Handbediening
Voetsteunen
Afmeting 160 x 70 cm (ingeklapt)
Afmeting 195 x 70 cm (uitgeklapt)
Coating RAL9016

Opties/accessoires:
Gynaecologische kniesteunhouders
Voetbediening en/of handbediening
Extra dik (5 cm) comfortabel koudschuim
80 cm breed
Ademgat uitsparing in hoofddeel
Extra lade