Kwaliteit Custom made Duurzaamheid Garantie

Mini Multo MME-V

De Mini Multo Electric Met Lade is een degelijke en multi inzetbare onderzoeksbank met verrassend veel opbergruimte, zeer betrouwbaar en comfortabel.

Een zeer complete onderzoeksbank waarbij alle eigenschappen samen komen; klein, comfortabel en veelzijdig.
Bij deze bank wordt de veeleisende gebruiker op zijn wenken bediend. Het handige inschuifbare voetendeel is gecombineerd met verrassend veel opbergmogelijkheden. Er is plaats voor een optioneel 2e lade waarmee de opbergmogelijkheden verdubbeld worden. Of heeft u liever een lade die in de lengterichting wordt geplaatst? Geen probleem, dat is bij dit model ook mogelijk. Alle bekende voordelen van de Mini Multo banken zijn aanwezig.

De brede ligging van 7O cm voor een comfortabel gevoel van uw patiënt, maar uiteraard ook de korte of lange rug waarvoor u kunt kiezen. Voor de verstelling van de rugleuning kan naar gelang uw voorkeur gekozen worden voor een elektrische of snellere gasveerverstelling. Met de optionele kniesteunhouder maakt u in een handomdraai van deze onderzoeksbank een gynaecologische onderzoeksbank. Door het inschuiven van het voetendeel zit u bij de behandeling ook comfortabel.

Standaard model: 
Poot of wielsysteem
Papierrolhouder (60 cm)
Handbediening
Afmeting 160 x 70 cm (ingeschoven)
Afmeting 195 x 70 cm (uitgeschoven)
(Voetdeel is 55 cm breed)
Coating RAL9016

Opties/accessoires:
Gynaecologische kniesteunhouders
Voetbediening en/of handbediening
Ophoogkussen voetendeel
Ademgat uitsparing in hoofddeel
Extra lade
Laden in lengterichting onder voetendeel